Thursday, June 7, 2012

Legend World Wide

Kolekcija proleće-leto 2012.je već u prodavnicama. Legend Vam nudi pregršt veselih boja, zanimljive dezene, interesantne modele a sve to možete naći u Legend prodavnicama širom zemlje!
Kupaći kostimi su u modernim bojama i sa modernim dodacima kao što je štras. U ponudi su kako klasični, tako i sportski i moderni modeli kupaćih kostima. Bikini, gornji deo sa korpama, bretele ili tračica oko vrata, na Vama je da odaberete svoj model kupaćeg kostima.








Na putu do plaže, ponesite neki od naših pamučnih šorceva ili suknji zajedno sa nekom od ženstvenih i lepršavih majica koje imamo u ponudi. Što se zabava na plaži i uveče tiče, za takve prilike su idealne naše haljine od laganog materijala, u letnjim bojama i sa detaljima poput karnera.U svakoj od tih situacija, odaberite lepu i kvalitetnu torbu u koju ćete spakovati svoje omiljene stvari-baš takve imamo u ponudi. Varijacije modela možete pronaći u svim Legend prodavnicama širom zemlje ili ih naručiti na kućnu adresu putem Legend sajta

Da bi nam olakšali izbor, LegendWW u novoj kolekciji kupaćih kostima donosi upravo mogućnost biranja-jednobojan ili šaren kupaći kostim, gornji deo koji možete nositi i sa i bez umetaka, klasičan ili moderan model itd. Detalji poput umetaka, podešavajućih bretela i sl.umnogome olakšavaju izbor prilikom kupovine kupaćeg kostima.









Svi modeli kupaćih kostima su napravljeni od kvalitetnih materijala koji sadrže i elastin da bi Vam olakšali održavanje svog omiljenog LegendWW kupaćeg kostima.
Pošto znamo da je vreme bitno, naše kupaće kostime i prateći asortiman možete naručiti i preko našeg online shop-a ! Našu ponudu, osim na sajtu legend.rs, možete isprobati I u našim prodavnicama širom zemlje gde ćete, sigurni smo, odabrati bar jedan model koji će Vam savršeno odgovarati.







2 comments:

  1. I want a swim suit and I want to be on a beach, like wright about now :).

    ReplyDelete
  2. Prelepe slike, svaka cast Legend-u!

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete