Monday, October 8, 2012

Finale UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu



I, nakon tri fenomenalna i pomalo naporna vikenda, dosli smo do finala UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu. Ludo, nezaboravno, brzo, sareno, uz mnoge sponzore, revije, nova prijateljstva ali i neverovatno jer, eto, proglasise mene za pobednika :)
Drugoplasirani je ALeksandar Ranković iz Pančeva, a treće plasirana Svetlana Žmukić iz Novog Sada - njen blog mozete videti OVDE.





Divan dan, divni ljudi, mnostvo krpica, zanimljivih tema.
Teme, interesantne i teske.„Maching orders“ iliti „mustrica od glave do pete“ je bila tema u kojoj smo morali da osmislimo ceo stajling od printova uz inspiraciju maksimalno dva brenda, dok je tema „retro future“ imala za cilj da predstavimo stil 50th, 60th i 70th u kolekciji jesen/zima 2012. godine.







Druga tema, sa organizatorkom Cvijetom





Modni žiri su činili stilista Ašok Murti, Snežana Dakić, urednik i autor emisije „Život u trendu“, dizajner Ana Vasiljević, umetnički fotograf iz Slovenije Alenka Slavinec, Istok Pavlović poznati bloger, Tijana Ivanović iz Deichmanna, Katarina Mitrović iz Canona i Ana Majkić predstavnik Green Line kozmetike.


Photo by srdjankalinic.com


U finalu „Ušće FashionBloger“ takmičenja u stajlingu publika je imala priliku da stane ispred Canon objektiva profesionalnog fotografa Srđana Kalinića, isproba nove kreme Green Line kolekcije za negu lica, dobije novi “make up” u Clinique šminkernici i željeni “hair style” u Artego hair studiu. Publika je uživala i u Somersby ukusima jabuke i kruške, plesnom nastupu gupe Fly crew i Yugoslavian Bboy, revijama Deichmann obuće i kolekciji Ant t-shirts by Marina Radumilo i modnoj reviji Marije Ilić.





Sa modnim blogerkama portala fashionbloger.rs - Marija Veljković, Anđela Vitorović, Marina Arnaut, Aleksandra Stančić i Milica Obradović

Glavna nagrada - put u Milano ili London na FW i 1000e, uz poklone sponzora-sminka, kozmetika, Canon fotoaparat.

Divan dan :)

7 comments: