Monday, April 29, 2013

Drugo Fashionbloger takmicenje



Nakon mesec dana takmicenja, mnostva prijava i 11 finalista, pobednica drugog FashionBloger takmicenja koje je odrzano proteklog vikenda u TC Usce je Vanesa Jovic iz Pozarevca. Drugo mesto je osvojila Milana Bulatovic, dok je na trecem mestu Andjela Srejic.



                       Vanesa ( desno) sa manekenkom koja je nosila njene outfite


Tokom takmicenja, Vanesa je najbolje kreirala outfite na teme rockabilly, spajanje nespojivog i saturday night fever. Njen blog ce se uskoro naci na sajtu fashionbloger.rs na kojem blogove pisu srpski blogeri. Vanesa je osvojila nagradu od 500 e a tri prvoplasirane devojke su dobile i nakit od NoSugar online.

                                                                Milana i Andjela

                                                       Ucesnice ovogodisnjeg takmicenja :)

Pored poznatih srpskih blogerki, u ziriju je bila urednica Svet & Style-a Vanja Pantin, manekenka Sladjana Tesla, kretor Ivan Todorovic, dizajnerka Simonida Ceranic,Tijana Ivanovic iz Deichmanna i Nikola Kovacevic sa Naxi radija.

Sponzora i radnji u kojima su devojke smisljale stajling je bilo mnogo : Od P.S.Fashion-a, Dresscode, Tom Tailora, preko Manga, Time Out-a, Sting-a, Garinella i Carpise do  najveceg evropskog prodavca obuce Deichmanna. Kao slag na tortu je doslo i biranje predivnog nakita Selena i Zlatare Andrejevic, pa poziranje ispred Cannon objektiva i celodnevno uzivanje uz Red Bull.

                                                    Blogerke sa pobednicom :)


Nakon takmicenja, skoknuli smo sa zirijem i ucesnicama na afterparty da proslavimo i razmenimo utiske :)

Do sledeceg posta, gde cete videti moj outfit i pobednicke outfite, cmok i zelim vam divnu nedelju :)





4 comments: