Tuesday, July 9, 2013

Pobednica prvog bh „FashionBloger“ takmičenja!

Nakon mesec dana takmičenja, 72. „stajliš“ kreacija na portalu fashionbloger.ba i 12 finalista, AJLA HODŽIĆ je pobednica prvog bh „FashionBloger“ takmičenja!



  Ajla je tokom finalnog takmičenja u odabiru stajlinga u TC Alta najkreativnije odgovorila na modne zadatke „casual“, “lude 80-te” i „groznica subotnje večeri“, i time postala nova blogerska modna ikona BiH. Pobjednica je osvojila poklone brojnih prijatelja projekta, i naravno glavnu nagradu 1000 KM. Drugoplasirana je bila Ilda Hadžić, a trećeplasirana Slađana Stevanović.


Pobednica Ajla :)

Jedan od outfita drugoplasirane Ilde

Jedan od outfita treceplasirane Sladjane


Takmičari su imali samo sat vremena da osmisle stajlinge na sve tri zadate modne teme: „casual“, “lude 80-te” i „groznica subotnje večeri“,  koje su kreirali u trgovinama TC Alta ( Mango, LC Waikiki i Jeordies ). Nakon izbora odjeće, na redu je bio izbor cipela kod najvećeg evropskog prodavca obuće Deichmann. Kao šlag na tortu je došlo i biranje predivnih asesoara iz trgovina Parfois i City Fashion Jewellrry.

Za frizure takmičara pobrinuo se FKC Touch, dok su za make up brinuli vrijedni članovi Farmasi Cosmetics BH.
Vjerni prijatelji projekta ( Avon, Cockta, Alma Ras, L'occitane, Johnson&Johnson, Henkel, Dr. Pasha i L'oreal Luxe ), pobrinuli su se za vrijedne poklone za sve učesnike i članove žirija.


Cestitamo Ajli na pobedi i nestrpljivi smo da vidimo njene postove na blogu koji mozete pronaci OVDE :)


2 comments: